Nu extra voordeel op een Traksi Taxiverzekering

Nu extra voordeel op een Traksi Taxiverzekering voor snelle beslissers! In de periode van 1 september 2021 tot en met 7 januari 2022 heeft deze maatschappij namelijk een aantal zeer aantrekkelijke deals voor nieuwe aanvragen:

  • Sluiten wij voor uw taxi een taxiverzekering bij Traksi af met een ingangsdatum tussen nu en 1 maart 2022. Dan betaalt u een verlaagde verzekeringspremie.
  • Kiest u daarnaast voor een verzekering van Traksi tijdens de actieperiode, dan betaalt u ook minder voor de maandelijkse abonnementskosten.Tijdelijk extra voordeel op een Traksi Taxiverzekering

Bovendien heeft de maatschappij, per 1 september 2021, de premies voor aanvragen van taxiverzekeringen flink verlaagd als uw werkgebied buiten de grote steden (inclusief Schiphol) ligt.

Dus wees er snel bij en profiteer direct van dit extra voordeel op een Traksi Taxiverzekering. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor uw taxi.

Wilt u eerst weten wat een taxiverzekering van Traksi inhoud? Lees dan ons  artikel over het verzekeren van een taxi via Traksi.