Traksi, de nieuwe taxiverzekering nu verkrijgbaar via ons kantoor!

Geldersch Pakhuys Taxiverzekeringen BV wil voor haar klanten altijd de beste mogelijkheid bieden voor een goede taxiverzekering. Wij zijn er daarom trots op dat wij voor jouw taxi nu ook een Traksi Taxiverzekering kunnen afsluiten.

Traksi Taxiverzekering wat is hier bijzonder aan?

Bij Traksi Taxiverzekering is de hoogte van de verzekeringspremie afhankelijk van jouw rijgedrag. Of te wel hoe beter jij rijdt, hoe lager jouw premie gaat worden.
Door het inzetten van slimme technologie en camera’s in

Traksi taxiverzkerkering

jouw taxi wordt jouw rijgedrag gemeten. Deze metingen worden extern verzameld en beoordeeld. Deze beoordelingen bepalen vervolgens wat jouw maandelijkse verzekeringspremie wordt.

De maatschappij kent daarbij drie premietarieven voor een taxi. Iedere nieuwe taxiverzekering start met het “oranje” tarief. Door goed op jouw rijstijl te letten kun je het tarief “groen” verdienen. Je krijgt dan extra korting op jouw maandpremie.  Echter bij een slechter rijgedrag verandert jouw maandpremie naar tarief “rood”. Je gaat dan een toeslag betalen op de afgesproken maandpremie.

Kortom hoe jij rijdt als professionele taxichauffeur is bepalend hoe hoog jouw maandpremie wordt. Dat is wel zo eerlijk.

Traksi Taxiverzekering, wat zijn de voorwaarden?

  • In bezit van 0 of meer schadevrije jaren (niet negatief).
  • Minimum leeftijd 22 jaar.
  • Minimaal 3 jaar in het bezit van een Nederlands rijbewijs.
  • In bezit van een taxi keurmerk (TX Keurmerk, Gemeentelijk keurmerk).
  • Bereid om Cartracker rijgedrag technologie in jouw taxi te laten installeren.

Wil je weten of een Traksi Taxiverzekering interessant is voor jouw taxi? Neem dan contact met Geldersch Pakhuys Taxiverzekeringen BV voor een vrijblijvende offerte. Kijk voor meer informatie en de antwoorden op de meest gestelde vragen www.traksi.nl.